49-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez poznata je kao prava ovisnica o vježbanju.

Galerija


Jennifer Lopez kao da spava u teretani.

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno

49-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez poznata je kao ovisnica o vježbanju i zdravu načinu prehrane, što se itekako vidi na njoj.

Jennifer bi na izgledu tako pozavidjele i puno mlađe žene, a otkad se zaljubila u umirovljenog bejzbolaša Alexa Rodrigueza, pjevačica je još redovitija u teretani, a par često vježba zajedno.

Tako je ljepotica nedavno viđena prilikom izlaska iz teretane u Miamiju u sivim tajicama i kratkom roza topiću koji je istaknuo njezine ubojite trbušnjake po kojima je poznata.

Ipak, tjelesni atribut po kojem je mnogo poznatija svakako je njezina stražnjica, koja je ovaj put izgledala doista čudno.

Jennifer je puno prije sestara Kardashian promovirala veliku stražnjicu, i iako se i za nju moglo čuti kako ju je radila kod estetskog kirurga, glumica je više puta oštro demantirala takve napise te tvrdi kako je na njoj baš sve prirodno.

Vama ostavljamo da dobro proučite fotografiju te sami donesete zaključak o čemu se ovdje radi. 

Jedna je procvjetala nakon razvoda od nogometaša, druga u braku s direktorom

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Djevojka srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila sinčića, a znamo i ime