Jennifer Lopez objavila je novi spot za pjesmu "Medicine.

Galerija


Novi glazbeni spot slavne pjevačice Jennifer Lopez glavna je tema svjetskih medija, i to zahvaljujući jednom razlogu – Jenniferinoj stražnjici.

Vezani članci Jennifer Lopez Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao! Jennifer Lopez - 4 Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata

Naime, 49-godišnja pjevačica objavila je novi spot za pjesmu "Medicine" u kojem je odjevena u nekoliko različitih kostima, a koji zapravo otkriva i mnogo više nego što bismo očekivali. 

Ipak, njezinim je obožavateljima za oko najviše zapeo bijeli kostim od lateksa u kojem je Jennifer pokazala potpuno golu stražnjicu.

Iako scene traju tek nekoliko sekundi, to je bilo dovoljno dugo da izazovu lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Jedan dio obožavatelja zaključio je da izgleda božanstveno, dok drugi smatra kako je prestara za snimanje izazovnih i razgolićenih scena s obzirom na to da se nalazi na pragu pedesete godine.

"Ne sviđa mi se", "Ne treba ti to", "Ovo je seksi", "Snažna žena, božanstvena si"; samo su neki od podijeljenih komentara. Ipak, čini nam se kako je onih pozitivnih ipak nešto više. 

Osim snimanja novih pjesama i spotova, Jennifer trenutačno radi i snimanju filma "Hustlers", u kojem glumi striptizetu

Preminula slavna srpska glumica koju pamtimo iz čak dva filma o Jamesu Bondu