Ne treba joj dvojnica

'Uvijek sam se osjećala seksi, ali sada posebno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikad nije izgledala bolje i nikada nije bila sigurnija u sebe i svoj izgled.

Jennifer Lopez  u razgovoru za 'Mirror' otkriva neke stvari iz svog života.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) vrijeme brzo prolazi Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

Nakon tri braka dijeli savjete mlađim kolegicama o muškarcima

O djeci

'Moji blizanci Max i Emme znaju da puno radim, ali ne razumiju čime se točno bavim. Znaju da oj posao plaća račune. Ja sam odrasla u siromaštvu i znala sam da moram naporno raditi. S njima nije tako, ali ih učim da budu svjesni svijeta oko sebe, što znači biti humanitaran, što sretan, a što nesretan. Učim ih da budu odgovorni'. Rekla je Lopez.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Upitana kako uspjeva sve stizati s obzirom na to da je samohrana majka, Jennifer kaže,

'Uistinu puno radim. Ali s godinama sam naučila biti opreznija i brinuti se o sebi. Puno je moćnije nekome reći ne nego da, što se posla tiče. To mi je pomoglo da postanem sretnija osoba, ne samo zbog sebe već i zbog blizanaca'.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer je objasnila kako je samopouzdanje stjecala godinama radeći na sebi. To joj je svakako trebalo u nekim seksi scenama iz filma 'The Boy next door'.

'Svi su uvijek nervozni kada su u pitanju takve škakljive scene, ali radi se o tome da morate pronaći granicu. Puno sam puta tijekom godina snimala takve scene, jer kada se pojavite u više od 30 filmova, to je neizbježno'.

Na pitanje zašto ne koristi dvojnicu u scenama seksa J.Lo je objasnila, 'Ne. Naš je posao da sve izgleda prirodno. Scene seksa uvijek su neugodne. Nalazite se u vrlo ranjivoj situaciji i sigurno se nikada ne možete naviknuti na to kao glumica. Ja više volim romantične komedije. Zabavne su i u njima vidite koliko možete biti šašavi. Ja sam nepopravljiva romantičarka'.

'Kada znam da ću snimati takve scene svakako radim na sebi, vježbam i pazim što jedem jer želim izgledati dobro. Mislim da sam se uvijek osjećala seksi, ali sada posebno'. Objasnila je Jennifer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene