Otkrila je kako nikad u životu nije osjetila takvu bol.


Slavna Jennifer Lopez je ipak samo obično ljudsko biće koje se smije, veseli ili plače. Otvorila je svoju dušu u dokumentarnom filmu 'Jennifer Lopez: Dance Again'.

Za njom uzdišu muškarci diljem svijeta, no ipak bira biti SAMA!

Vezani članci Jennifer Lopez Njezina guza vrijedi 27 milijuna dolara, a to nije jedini dio tijela koji je dodatno osigurala i unovčila Raffaella Modugno Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

Kada se raspao brak sa Marc Anthonyjem mislila je da će umrijeti. U braku su bili deset godina. Bez obzira koliko se trudila spasiti njihov odnos, to joj nije pošlo za rukom.

Otkrila je kako nikada u životu nije osjećala takvu bol.

'Sjećam se da sam bila u garderobi na setu i razmišljala kako sljedećeg jutra neću  moći ustati iz kreveta.Ne postoji gori osjećaj od onog kada prolazite kroz razvod', otvoreno je o svojim osjećajima govorila Jennifer.

Razvod je za nju bio posebno strašan zato što je znala kako će djeca strahovito patiti. 'To nije bio moj san. Moj san je bio da do kraja života ostanemo zajedno. Nitko ne želi da mu se obitelj raspadne.'

Dokumentarac prikazuje Jennifer tijekom turneje pokazujući sve što se događalo tijekom najtežeg perioda u njezinom životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook