ljubav je bol

J. Lo otkrila: 'Mislila sam da ću umrijeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrila je kako nikad u životu nije osjetila takvu bol.

Slavna Jennifer Lopez je ipak samo obično ljudsko biće koje se smije, veseli ili plače. Otvorila je svoju dušu u dokumentarnom filmu 'Jennifer Lopez: Dance Again'.

Pogledaj i ovo Salma Hayek "Bože, smiluj se" Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

Za njom uzdišu muškarci diljem svijeta, no ipak bira biti SAMA!

Kada se raspao brak sa Marc Anthonyjem mislila je da će umrijeti. U braku su bili deset godina. Bez obzira koliko se trudila spasiti njihov odnos, to joj nije pošlo za rukom.

Otkrila je kako nikada u životu nije osjećala takvu bol.

'Sjećam se da sam bila u garderobi na setu i razmišljala kako sljedećeg jutra neću  moći ustati iz kreveta.Ne postoji gori osjećaj od onog kada prolazite kroz razvod', otvoreno je o svojim osjećajima govorila Jennifer.

Razvod je za nju bio posebno strašan zato što je znala kako će djeca strahovito patiti. 'To nije bio moj san. Moj san je bio da do kraja života ostanemo zajedno. Nitko ne želi da mu se obitelj raspadne.'

Dokumentarac prikazuje Jennifer tijekom turneje pokazujući sve što se događalo tijekom najtežeg perioda u njezinom životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene