Jennifer Lopez i Ben Affleck opet su jedan od najzanimljivijih slavnih parova i svaki njihov izlazak u javnost ne prolazi neprimijećeno, no na Met Gali je sva pažnja bila na njoj.

Galerija


Otkako je obnovila vezu s Benom Affleckom (49), Jennifer Lopez (52) od njega se ne odvaja, a stari-novi slavni par zajedno se pojavio i na Met Gali.

Vezani članci Ben Affleck, Jennifer Lopez Zadnji potez Bena Afflecka dao je naslutiti da sprema nešto veliko, iako teško da ovaj put može nadmašiti samog sebe Jennifer Lopez Jennifer Lopez na događaju na kojem je gost bio i premijer Plenković istaknula dekolte s kakvim je već dugo nismo vidjeli

Glumac je svoju dragu dopratio do crvenog tepiha pred muzejom Metropolitan u New Yorku, pa ju je ostavio da sama pozira fotografima, jer je očito znao da će pored nje pasti u drugi plan.

Kada je rastvorila krznenu bundu, J.Lo je otkrila svoju spektakularnu haljinu s dekolteom koji je protezao gotovo do pupka i opasno visokim prorezom na donjem dijelu koji je krasio i dugački šlep.

Pažnju na njezin dekolte skrenule su i raskošne ogrlice, a zbog šešira je u ovom izdanju izgledala kao seksi kaubojka.

Nakon što je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu, Jennifer se vratila Benu, a nikome nije promakao njihov pomalo čudan trenutak nježnosti.

Par je izmijenio poljubac preko maski, koje su uzvanici morali nositi izvan crvenog tepiha kao mjeru protiv koronavirusa, a fotku možete pogledati ovdje.

Inače, par koji je u prošlosti stekao nadimak Bennifer vruća je tema svjetskih medija otkako se doznalo da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je Jennifer raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a paparazzi od tada prate svaki njihov korak.

Lopez i Affleck prvi put su bili zajedno 2002. godine, a iste su se godine i zaručili. Vijest o raskidu zaruka šokirala je njihove obožavatelje 2004. godine, no čini se da se stara ljubav ne zaboravlja tako lako.

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!