Prošla pored njih

Diva dekolteom zasjenila natpise kojima su aktivisti protestirali protiv nje

Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +3 Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez stigla je u Kanadu kako bi promovirala svoj novi filmski uradak "Hustlers".

Latino diva stigla je u Toronto na prestižni filmski festival kako bi promovirala svoj novi uradak "Hustlers" u kojem glumi striptizetu.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

Od trenutka kad je stala na crveni tepih 50-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez privukla je baš sve poglede.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiere time!! #TIFF #hustlersmovie

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ruku pod ruku sa zaručnikom Alexom Rodriguezom od kojeg se doslovno ne odvaja, Jennifer je pokorila crveni tepih u žutoj haljini kojom je istaknula dekolte, ali i noge.

Također, pjevačica je pokazala i novu frizuru koja joj stoji fantastično, baš kao i sve ostale koje je dosad nosila.

Iako modni kritičari nisu bili previše oduševljeni haljinom, sve je izvukao dekolte koji je zasjenio i materijal i kroj same haljine koja definitivno nije bila jedno od njezinih najboljih izdanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Na crvenom tepihu u Torontu pojavili su se i aktivisti iz udruga za zaštitu životinja koji su natpisima apelirali na divu da prestane nositi pravo krzno.

Jennifer je samo prošla pored njih ne osvrčući se na natpise, a danas se piše samo o tome kako je uspjela pokoriti još jedan crveni tepih u karijeri.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +6 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene