Jennifer Lopez stigla je u Kanadu kako bi promovirala svoj novi filmski uradak "Hustlers".

Galerija


Latino diva stigla je u Toronto na prestižni filmski festival kako bi promovirala svoj novi uradak "Hustlers" u kojem glumi striptizetu.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Korak bliže do svadbe: Latino diva i serijski zavodnik proslavili zaruke 6 mjeseci nakon prosidbe Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Lopez istaknula dekolte do pupka u 51. godini, dok ju zaručnik ne ispušta iz vida

Od trenutka kad je stala na crveni tepih 50-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez privukla je baš sve poglede.

Ruku pod ruku sa zaručnikom Alexom Rodriguezom od kojeg se doslovno ne odvaja, Jennifer je pokorila crveni tepih u žutoj haljini kojom je istaknula dekolte, ali i noge.

Također, pjevačica je pokazala i novu frizuru koja joj stoji fantastično, baš kao i sve ostale koje je dosad nosila.

Iako modni kritičari nisu bili previše oduševljeni haljinom, sve je izvukao dekolte koji je zasjenio i materijal i kroj same haljine koja definitivno nije bila jedno od njezinih najboljih izdanja.

Na crvenom tepihu u Torontu pojavili su se i aktivisti iz udruga za zaštitu životinja koji su natpisima apelirali na divu da prestane nositi pravo krzno.

Jennifer je samo prošla pored njih ne osvrčući se na natpise, a danas se piše samo o tome kako je uspjela pokoriti još jedan crveni tepih u karijeri.

Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence