49-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka.

Galerija


49-godišnja glumica i pjevačica ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka.

Vezani članci Jennifer Lopez Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj!

Iako su iza nje tri propala braka i zaruke, 48-godišnja latino diva Jennifer Lopez još uvijek vjeruje u ljubav. Tako je od veljače 2017. godine pjevačica i glumica u sretnoj vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom za kojeg se šuška kako je već kleknuo pred svoju dragu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex je do nje bio neumorni zavodnik u čijem su se krevetu našle brojne slavne dame, kao što su Kate Hudson, Madonna, Cameron Diaz, a navodno i Rita Ora, no čini se kako ga je Jennifer u potpunosti smirila. Oboje iz propalih brakova imaju i djecu koju su brzo upoznali pa je Jennifer nekoliko puta istaknula kako već ima osjećaj da su u braku te se niti ne žuri u novi.

A svega nekoliko dana nakon proslave njezinog 49. rođendana, i sportaš je proslavio svoj 43. povodom kojeg mu je zaljubljena Jennifer čestitala i na Instagramu uz video zajedničkih trenutaka posljednjih godinu i pol koliko su u vezi.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Dragi, provodim vrijeme s tobom već godinu i pol te sve više upoznajem pravog tebe. Iz dana u dan iznenađuje što si velikodušna osoba puna ljubavi, kako prema meni, tako i prema drugima oko sebe. Gdje god stigao, donosiš energiju i smijeh. No još me više oduševljava ono što želiš postati, čemu težiš, kako iz dana u dan rasteš, posežeš za novim uspjesima, pokušavaš pronaći nove načine razumijevanja, nove snove i ciljeve. Ti si superzvijezda, sila prirode, vizionar i džentlmen. Volim te i želim ti, danas i zauvijek, svu sreću i blagostanje koje ti bog i svemir mogu pružiti. Sretan rođendan Macho Bello! Obožavam te!"

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako je slavnoj voditeljici Ellen DeGeneres ispričao sam Alex, par se upoznao na parkiralištu, a glumica nije gubila vrijeme: "Imaš moj broj, javi se", poručila mu je na kraju razgovora, a sportaš joj se javio istu večer.

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

I čini se kako je pametno odlučio, a hoće li par uskoro pred oltar, pokazat će vrijeme jer u Hollywoodu ionako ništa ne može ostati tajna.