Jennnifer Lopez i Maluma objavili su čak dva spota, i to za pjesme "Pa Ti" i "Lonely".

Galerija


Jennifer Lopez itekako je podigla prašinu na svjetskoj glazbenoj sceni nakon što su objavljena njezina prva dva singla u posljednjih godinu dana - "Pa Ti" i "Lonely", koje izvodi s kolumbijskom zvijezdom Malumom.

Vezani članci Jennifer Lopez - 4 Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata Jennifer Lopez Seksi video Jennifer Lopez nalikuje dobro znanom spotu srpske pjevačice, primjećujete li sličnost?

51-godišnja Jennifer i 26-godišnji Maluma snimili su tako dvije povezane priče u dva spota, a svi pričaju o njihovim vrućim i strastvenim scenama, plesnoj koreografiji, kao i tome da Jennifer nikada prije nije bolje izgledala, a mnogi se slažu da je nadmašila samu sebe.

Teško je odabrati izgleda li bolje u minijaturnim haljinama, seksepilnom donjem rublju, poluprozirnom odijelu ili s bijelim ručnikom kojim je omotala kosu. 

Ništa manje atraktivan nije ni Maluma, koji u spotovima u nekoliko scena pokazuje svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo.

Zasad nije poznato je li ovo najava za novi Jenniferin novi album, a od izdavanja posljednjeg "A.K.A" prošlo je šest godina.

Osim zajedničkih pjesama, Jennifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju "Marry Me", a pridružio im se i Owen Wilson. Film bi premijeru trebao imati u veljači 2021. godine.

 

Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu