jaooo!

ŠTO SE TO DOGODILO? Zabrinula sve masnicom ispod oka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednja fotografija na Instagramu latino dive zabrinula je mnoge.

Jennifer Lopez  zabrinula je brojne obožavatelje nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da ima masnicu ispod oka.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

"Posao katkad može biti opasan", napisala je Jennifer uz fotografiju na kojoj pozira bez šminke u kućnom ogrtaču. Latino diva  ozljedu je zaradila na setu serije "Shades of Blue' u kojoj glumi FBI detektivu koja se bori protiv korupcije.

 

Sometimes work can be rough...lol #shiner #blackeye #sufferforyourart #youshouldseetheotherguy #justkidding #nobodyhitme #imalovernotafighter #immafightertoo #youcantputmeinaboxbaby #okimdonewiththehashtags

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Nitko me nije udario", dodala je glumica koja se nedavno našla u središtu skandala nakon što je na dodjeli nagrada poljubila svog bivšeg supruga Marca Anthonyja. Iako tvrde da je sve bila samo šala, Anthonyjeva supruga očito se s time nije mogla nositi pa je odmah zatražila razvod.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene