Svi u šoku

Tragedija potresla Hollywood: Jennifer Lawrence u šoku i tuzi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence je izjavila kako je jako tužna nakon što je jedan od njezinih prijatelja počinio samoubojstvo. Clay Adler, MTV reality zvijezda, bio je na putu za snimanje u pustinji s prijateljima, kada je počinio samoubojstvo.

27-godišnjak, koji je glumio u dvije sezone Newport Harbor: Real Orange County, poznavao je Jennifer već godinama. MTV u izjavi poručuje: „Ožalošćeni smo viješću o Clayu Adleru, u mislima smo i molitvama sa njegovom obitelji i prijateljima u ovom trenutku.”.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Zvijezda filma „Igre gladi“Jennifer, rekla je da je izvan sebe zbog smrti svog prijatelja, koji se nadao da će steći slavu u Hollywoodu. HollywoodLife.com piše: „Clay vraća Jennifer natrag na njezine skromne početake, činjenica da je sebi oduzeo život joj je uistinu slomilo srce.

"To je jako tužno, jer ga pamtim nježnog i ne želim čuti da se ovako nešto ikome događa, pogotovo nekome koga ste poznavali vrlo dobro."

Nije poznato koliko su zapravo bili bliski Jen i Clay, ali su bili dobri prijatelji već godinama. Nakon što ga je tužna vijest o smrti slomila, bivša MTV-ova zvijezda 27-godišnjak Allie Stockton odao je počast. "Nemam riječi i doista mi je slomljeno srce. Volimo te mnogo Clay. Nadam se da ćeš biti u ovoj odjeći kad se opet sretnemo."

TMZ javlja da droga ili alkohol nisu bili uključeni, ali se Clay borio s mentalnim problemima u prošlosti. Clay je također imao dva mala glumačka angažmana, uključujući i TV serije "Make It or Break It" i TV film, "The Fish Tank".

Clayov otac, Frank Adler je govorio o smrti njegova sina, potvrđujući za časopis People da je počinio samoubojstvo. On je također izjavio da je njegov sin „spasio oko četiri ili pet života” donirajući svoje organe.

Dodao je: "Clay je zatražio doniranje organa još prije godinu dana kada je podnio zahtjev za vozačku dozvolu".  Newport Harbor: The Real Orange County je dokumentarna serija o životima nekoliko tinejdžera koji žive u bogatim primorskim zajednicama.

Drugačije je bilo s drugim reality showovima u to vrijeme jer su slijedili strukturiranu pripovijest, a ne snimanje u dokumentarnom stilu. Vodio je to dvije sezone, između kolovoza 2007. i siječnja 2008. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene