Boji se spolnih bolesti

Jedan je od najvećih seks-simbola današnjice, ali tvrdi: "Već dugo se nisam seksala"

Jennifer Lawrence (Profimedia) Jennifer Lawrence (Profimedia) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Getty) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Jennifer Lawrence (Getty Images) +0 Jennifer Lawrence (Profimedia) Galerija

Ova glumica nije jedna od onih koje se lako odvuku u krevet. Vjerovali ili ne, o seksu priča otvoreno, no u njega ne ulazi olako!

Jennifer Lawrence poznata je kao jedan od najvećih seks-simbola današnjice. No simpatična glumica ne dopušta da se takav status prenese i na njezin privatni život, pa otkriva da se rijetko upušta u seksualne odnose jer se boji bakterija, a svakog svog potencijalnog partnera tjera da se podvrgne testovima na spolno prenosive bolesti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Za The Sun je otkrila da mrzi fizički kontakt, pa čak i rukovanje, jer se boji da će uhvatiti neku bolest. 27-godišnjakinja u svom ljubavnom životopisu ima imena poput redatelja Darrena Aronofskog te Chrisa Martina.

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia)

"Ja lajem, ali ne grizem. Uvijek otvoreno govorim o seksu, no istina je da, kad se osvrnem iza sebe, moja seksualna prošlost uvijek uključuje isključivo dečke s kojima sam u vezi. Pričam kao da mi se sve to sviđa, no zapravo ne. Zapravo se panično bojim bakcila. Dosad sam dogurala bez spolno prenosivih bolesti", rekla je Jennifer.

Dodala je i da je jako teško pronaći adekvatnog partnera. "Nisam u vezi, želim naglasiti da se nisam seksala jako dugo. Voljela bih biti u vezi, no znate kako je, teško", zaključila je glumica.

Jennifer Lawrence (Getty Images) Jennifer Lawrence (Getty Images)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene