Justin, tko?

Dosta joj je glumaca: Jennifer Aniston spremna je za novu ljubav, a oko nje se bore dva uspješna biznismena

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Justin Theroux i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston u veljači se rastala od drugog supruga Justina Therouxa.

Jennifer Aniston i Justin Theroux u veljači ove godine svijetu su potvrdili da se rastaju nakon 2 i pol godine braka.

Pogledaj i ovo Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Ma kakav razvod! Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

49-godišnja "Prijateljica" i 46-godišnji suprug zajedno su proveli 7 godina, a od veljače on se često može vidjeti u ženskom društvu koje je doista šaroliko, iako nije potvrdio da mu je ijedna od tih žena djevojka. S druge strane, Aniston se povukla iz javnosti i okružila prijateljima, no kako se sve glasnije šuška, i glumica je počela ponovno izlaziti na spojeve.

Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty)

Prema pisanju Us Weekly-ja, na glumicu su oko bacila dva muškarca, a niti jedan nije glumac. Prvog nazivaju "tehnološkim titanom", a duo je upoznao zajednički prijatelj. I on se nedavno rastao od supruge te se navodno jako trudi osvojiti zanosnu plavušu. Drugi muškarac je vrlo uspješan u zabavnoj industriji, a Jennifer je s njim počela raditi na jednom projektu prije nekoliko mjeseci.

"Jennifer je u potpunosti krenula dalje i njezini bliski ljudi su jako sretni zbog toga. Počela je i raditi te ju je i to podiglo te se ponovno osjeća jako sretno", otkrio je bliski izvor glumici koja je prethodno bila udana za još jednog glumca, Brada Pitta, koji ju je ostavio zbog fatalne Angeline Jolie nakon 7 godina braka. Par se spetljao iza njezinih leđa na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" 2004. godine, no ni oni nisu potrajali.

Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Jennifer i Justin svoju su vezu započeli u svibnju 2011. godine, a u kolovozu 2012. godine on je kleknuo pred svoju dragu na proslavi njezinog 41. rođendana. Par se vjenčao 2015. godine u svojoj vili, a do dan danas nismo vidjeli niti jednu fotografiju s vjenčanja.

Čitavo vrijeme šuškalo se kako glumac i producent samo iskorištava Jennifer radi slave i novaca, a kao razlozi prekida navodile su se doista razne stvari: od toga da ona nije htjela djecu, preko toga da se nisu mogli dogovoriti gdje žele živjeti pa sve do toga da su glumici smetale mnogobrojne žene s kojima se družio njezin odabranik. No uzroci sada više niti nisu važni, jer je sve iza njih, a čini se kako su oboje spremni okrenuti novu stranicu u svom životu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene