Jennifer Aniston na svom profilu na Instagramu je dosad pokazala nekoliko detalja svog doma na Bel Airu, koji naprosto oduzima dah.

Galerija


Otkako je Jennifer Aniston prije tri mjeseca otvorila profil na Instagramu, njezini su obožavatelji u nekoliko navrata dobili priliku vidjeti detalje njezinog doma na Bel Airu, čija se vrijednost procjenjuje na 21 milijun dolara.

Vezani članci Noelle Sheldon i Jennifer Aniston Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima Jennifer Lopez Lopez odnijela tijesnu pobjedu u zanimljivoj anketi gdje su se našle i njezine svima dobro poznate kolegice

Među posljednjim fotografijama koje je 50-godišnja glumica objavila je ona nakon dodjele SAG nagrade, na kojoj je fotografirala osvojeni kipić i haljinu na rubu kade u luksuznoj kupaoniic.

Jennifer je kuću veličine 8.500 tisuća četvornih metara kupila još 2011. godine, bila je osmišljena kao ljetnikovac koji je dizajnirao A. Quincy Jones, a dovršena 1965. godine. Sastoji se od četiri spavaće sobe, šest kupaonica, vinskog podruma, bazena i kuće za goste. Tu je i ogromna teresa s koje puca pogled na grad i ocean.

Prije se uz nju nalazio i vinograd ali dizajner vrtova Marcello Villano i krajobrazna arhitektica Anne Attiger transformirali su vanjski prostor u oazu za uživanje s terasom za što su inspiraciju potražili u azijskim vrtovima, piše Architectural Digest.

Jennifer je 2018. godine spomenutom magazinu priznala kako bi se i sama bavila dizajniranjem da nije glumica, pa nije čudno da je i posljednji detalj osmišljen s puno stila.

"Ima nešto u biranju materijala i tkanina i dovršavanja stvari, to hrani moju dušu", izjavila je Jennifer.

Nakon što je kupila kuću, za njezino renoviranje angažirala je arhitekta Fredericka Fishera ali to su bili minimalni zahvati po Jenniferinom ukusu koji su ju pretvorili u dom iz snova u kojem bi svatko poželio boraviti.

Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi