Vrijedan 21 milijun dolara

Holivudska miljenica otkrila da uživa u luksuznom domu, fotke objavljuje na Instagramu

Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston na svom profilu na Instagramu je dosad pokazala nekoliko detalja svog doma na Bel Airu, koji naprosto oduzima dah.

Otkako je Jennifer Aniston prije tri mjeseca otvorila profil na Instagramu, njezini su obožavatelji u nekoliko navrata dobili priliku vidjeti detalje njezinog doma na Bel Airu, čija se vrijednost procjenjuje na 21 milijun dolara.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Među posljednjim fotografijama koje je 50-godišnja glumica objavila je ona nakon dodjele SAG nagrade, na kojoj je fotografirala osvojeni kipić i haljinu na rubu kade u luksuznoj kupaoniic.

Jennifer je kuću veličine 8.500 tisuća četvornih metara kupila još 2011. godine, bila je osmišljena kao ljetnikovac koji je dizajnirao A. Quincy Jones, a dovršena 1965. godine. Sastoji se od četiri spavaće sobe, šest kupaonica, vinskog podruma, bazena i kuće za goste. Tu je i ogromna teresa s koje puca pogled na grad i ocean.

Prije se uz nju nalazio i vinograd ali dizajner vrtova Marcello Villano i krajobrazna arhitektica Anne Attiger transformirali su vanjski prostor u oazu za uživanje s terasom za što su inspiraciju potražili u azijskim vrtovima, piše Architectural Digest.

Jennifer je 2018. godine spomenutom magazinu priznala kako bi se i sama bavila dizajniranjem da nije glumica, pa nije čudno da je i posljednji detalj osmišljen s puno stila.

"Ima nešto u biranju materijala i tkanina i dovršavanja stvari, to hrani moju dušu", izjavila je Jennifer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Nakon što je kupila kuću, za njezino renoviranje angažirala je arhitekta Fredericka Fishera ali to su bili minimalni zahvati po Jenniferinom ukusu koji su ju pretvorili u dom iz snova u kojem bi svatko poželio boraviti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene