Zasad!

Bivša slatkica iz omiljene serije baš nije imala sreće u ljubavi, jedva je uspjela spasiti treći brak

Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) Galerija

Jennie Garth, poznatu i kao Kelly iz "Beverly Hillsa", paparazzi su uhvatili u neprepoznatljivom izdanju.

Američku glumicu Jennie Garth proslavila je uloga Kelly u seriji "Beverly Hills 90210", paparazzi su ovih dana uspjeli jedva uočiti na ulicama Los Angelesa kojima je šetala skrivena ispod šešira i zaštitne maske na licu.

Pogledaj i ovo showbuzz preveliki ego Snimanje pošlo po zlu, rješavale probleme šakama: "Možda smo se malo greble? To neću opovrgnuti"

48-godišnja Jennie snimljena je u kratkoj sportskoj suknji i majici bez rukava, i to na putu na tečaj golfa koji obožava, a pratnja joj je bio 39-godišnji glumac i suprug David Abrams.

Par je zajedno od 2014. godine, nakon što se Jennie razvela od drugog supruga Petera Facinellija. Zaručili su se u travnju 2015. godine, a vjenčali već u srpnju. Međutim, 2017. godine odnosi u braku pošli su po zlu i godinu dana kasnije podnijeli su zahtjev za razvod, a onda su se 2019. godine pomirili i obustavili postupak rastave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

"Dave i ja smo se zaljubili vrlo brzo i vjenčali u roku od šest mjeseci. Previše smo požurili i to nas je povrijedilo", izjavila je glumica u jednom od intervjua.

Prvi put se vjenčala s glazbenikom Danielom B. Clarkom, s kojim je u braku provela razdoblje od 1994. do 1996. godine, a priznala je da ju je pomisao na treći razvod gotovo uništila.

"Definitivno smo se morali razdvojiti. I taman kad sam se oporavila, ponovno smo se počeli družiti. Morao je otići i shvatiti neke stvari. Brak nije bajka, to je proces na kojem neprestano moramo raditi kako bi bio što bolji", zaključila je Jennie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene