Jennie Garth i Tori Spelling našle su se na meti kritika zbog zajedničke fotografije.

Galerija


pretjeranoga korištenja botoksa.

Vezani članci Kate Middleton (Foto: Getty Images) Fotke lica Kate Middleton šokirale javnost: Ona je prva kraljevska dama koja se podvrgla estetskoj kirurgiji? Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

Američke glumice Jennie Garth (47) i Tori Spelling (45) najbolje su prijateljice od ranih 90-ih i dana kada su zajedno snimale jednu od najpopularnijih serija svih vremena "Beverly Hills 90210". 

Zgodne se plavuše i dandanas često druže i objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Među posljednjim je fotografijama ona nastala na njihovu zajedničkom putovanju u Izrael, gdje snimaju jednu reklamnu kampanju.

"Radim s omiljenom partnericom u zločinu", napisala je Jennie uz fotografiju.

No obožavateljima je za oko zapelo lice 46-godišnje Jennie bez ijedne bore, pa su je odmah počeli prozivati zbog pretjerane upotrebe botoksa.

"O, moj Bože! Što ti se dogodilo? Nevjerojatno", "Ne treba ti taj botoks", "Je li ovo šala" poručio joj je jedan dio obožavatelja u komentarima, dok joj drugi poručuju da se ne obazire takve komentare i misle da je predivna.

Ni Tori nije ostala pošteđena zlobnih komentara i kritika na račun izgleda. 

 

Boris Novković i 25 godina mlađa supruga Iris dobili djevojčicu kojoj su dali neobično ime