Top!

Nije se mogla suzdržati: Polugolo izdanje Jelene Karleuše oduševilo njezinu imenjakinju Rozgu

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša objavila je na svom profilu na Instagramu izazovan video, a komentirala je i Jelena Rozga.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša na svom je profilu na Instagramu objavila izazovan video uz jednog bečkog hotela, u kojem polugola, zavodljivo šeće njegovim hodnicama što je podijelila sa svojih 2 milijuna pratitelja.

Među njima je i naša pjevačica Jelena Rozga koja nije krila oduševljenje Karleušnim kostimom u kojem je zapravo polugola i koja joj je u komentarima poručila da izgleda top i napisala emotikone srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Dvije Jelene se inače međusobno cijene kao velike glazbenice, a Karleuša je tijekom posljednjeg nastupa u Beču otpjevala i Rozgine pjesme što je bila podijelila na Instagramu.

U jednom srpskom talent showu, u kojem sudjeluje kao članica žirija, Karleuša je izjavila jednom prilikom da iznimno cijeni Rozgu, da voli njezino pjevanje te da joj je najdraža pjesma "Moje proljeće". 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) +2 Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) Celebrity Nije ništa naučila? Kraljica modnih pista ponovno bliska s ljepotanom s kojim je prekidala već par puta

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene