Sporno jer su u kadi?

Kakva strogoća! Veljača objavila fotku s kćerkicom, a Instagram je uklonio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Veljača objavila je fotografiju na kojoj se kupa u kadi sa svojom curicom Lenom. Ubrzo se prilično iznenadila.

Jelena Veljača iznenadila se kada joj je Instagram uklonio fotografiju na kojoj se gola kupa s dvogodišnjom kćerkicom Lenom. Netko je, naime, Instagramu prijavio spornu fotografiju. Jelena je kasnije objavila još jednu fotografiju kraj koje je komentirala da se nekad igraju i odjeveni.

Pogledaj i ovo Žanamari (Foto: Instagram) Spremna na kritike Žanamari se fotkala u bikiniju i najavila novi spot: "Već vidim da će ljubomorne duše izaći iz podzemlja i napadati!"

Fotografija na kojoj se Jelena i Lena kupaju izazvala je burne komentare. Iako je većina prijateljica podržala zajedničko kupanje, mnogi su se zapitali je li to primjereno. Neke su žene zahvalile Jeleni jer su shvatile da nema ništa loše u kupanju sa svojim djetetom. "I ja se pitam gdje je granica. Ali, mislim da još imamo vremena", smatra Jelena.

 

ako na kraju praznika nemate rascupanu zapletenu kosu i usnulu todlericu na sebi, nista niste napravili #departure #endofwinterholiday #messyhairdontcare #tulatoddler #tulababycarrier #traveljunkies #girlswholovetotravel

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene