Opa!

Rozga otkrila svoj najjači adut i izazvala pomutnju, obožavatelji su joj poručili da izgleda kao top-model!

Jelena Rozga Jelena Rozga Pixsell 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u mini suknji, a u prvom planu su njezine vitke noge.

Pjevačica Jelena Rozga (44) svakom novom objavom na Instagramu kod svojih obožavatelja izazove pravu pomutnju, a zadnjom ih je potpuno raspametila.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Rozga je objavila fotografiju na kojoj pozira u mini suknji, okrenuta kameri leđima, a u prvom planu našle su se njezine vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Manekenka", "Opa, Jele", "Top model", "Mačka", "Prelijepa si", "Wow, kakve noge" neki su od brojnih komplimenata koje je dobila od obožavatelja, koji su pohvalili i njezin upečatljivi make-up.

Jelena je godinama bila balerina i do danas je zadržala vitku figuru, a od početka karijere se općenito jako malo promijenila, pa joj se mnogi dive i zbog mladolikog izgleda.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +0 Mia Negovetić - 3 Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene