Jelena Leko već nekoliko godina živi i radi u Dubaiju.

Galerija


Jelena Leko, sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke, već nekoliko godina živi i radi u Dubaiju. Tamo se preselila 2015. zbog manekenskog angažmana, a sada je zaposlena u jednoj investicijskoj kompaniji. Iako joj je trebalo neko vrijeme da se navikne na novi život, ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, sada uživa u svemu što joj se pruža.

Vezani članci Slika nije dostupna Iva Leko progovorila o djeci i braku: ''Sve je preuveličano'' Slika nije dostupna Jači od razvoda: Ljubavi su dali novu šansu?

Pažnju je sada privukla zadnjom fotografijom za koju je pozirala tako što je istaknula dekolte, a ranije se već pohvalila poznanstvom s posrnulom holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Jelena je posvećena poslu, a o privatom životu ne voli puno pričati. Hrvatsku posjećuje tijekom blagdana, a najviše joj fale nećaci Carlos i Leon.

''Nedostaju mi sitnice koje nekad u životu shvaćamo olako ili zdravo za gotovo, posebno moj nedjeljni ritual poput svete mise i obiteljskog ručka kojeg nažalost tu nemam i taj duh zajedništva koji nosi moja obitelj mi jako nedostaje, duh sigurnosti i topline doma. Nedostaju mi prijatelji i domovina te mamina kuhinja koja je neprocjenjiva i ne može se usporediti sa niti jednim restoranom u Dubaju'', izjavila je Jelena u jednom intervjuu za časopis Story.

Buran ljubavni život: Ova ljepotica udavala se 3 puta, najkraći brak trajao je samo 9 mjeseci, a sad se opet zaručila