Pa što je ovo?!

Karleuša privukla pažnju u haljini koja na prvu djeluje obično, ali s leđa, priča je skroz drugačija

Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Screenshot) +0 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša plijenila je pažnju u tirkoznoj haljini koju se ne bi usudio nositi svatko.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nakon seks skandala u čijem se središtu našla i navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom, te nakon tužnog gubitka majke Divne, posvetila se prvotno obitelji ali i redovnim poslovnim obavezama.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Osim koncerata, to uključuje i snimanje showa "Zvezde Granda" na čije je finale 40-godišnja Jelena stigla u tirkiznoj pripijenoj haljini koja joj je otkrila gotovo razgolićenu bujnu pozadinu, međutim ono što je plijenilo pažnju prisutnih bila je njezina dječački kratko ošišana kosa ali i crvenilo koje joj prekrivalo gola leđa, izvjestio je Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Mnogi su se u prvi tren zabrinuli za Jelenino zdravlje no ubrzo su shvatili kako je za crvenilo kriva haljina, točnije blještavi ukras koji ju je krasio. Čini se kako je Jelena za ljepotu odlučila trpiti jer tragovi na leđima ne izgledaju nimalo ugodno.

Na profilu na Instagramu podijelila je video u kojem pozira, no čini se kako dio obožavatelja nije bio zadovoljan njezinim modnim odabirom dok su joj drugi poručili da je nema da bi je trebalo izmisliti.

"Jedno od najlošijih izdanja", "Uplašio sam se", "Volim tvoj stil ali ovo je pretjerano", "Da te nema trebalo bi te izmisliti", "Žena izgleda bolje u četrdestima nego u dvadesetima", "Savršena ali tako kratka kosa ne", neki su od komentara koje je dobila. 

Jelena je u showu bila jedna od mentorica četvero finalista, a njezina natjecateljica Milica Ćikarić završila je kao drugoplasirana.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene