Jelena Karleuša plijenila je pažnju u tirkoznoj haljini koju se ne bi usudio nositi svatko.

Galerija


Srpska pjevačica Jelena Karleuša nakon seks skandala u čijem se središtu našla i navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom, te nakon tužnog gubitka majke Divne, posvetila se prvotno obitelji ali i redovnim poslovnim obavezama.

Vezani članci Jelena Karleuša Lateks-kombinacija boje kože jedva joj je obuzdala bujne obline, fanovi u transu: "Nabijaš komplekse ostatku svijeta" Jelena Karleuša Mnogi su se pitali nosi li išta ispod ekstra kratke haljine koja joj je jedva obuzdala obline: "Da ti nije malo premala?"

Osim koncerata, to uključuje i snimanje showa "Zvezde Granda" na čije je finale 40-godišnja Jelena stigla u tirkiznoj pripijenoj haljini koja joj je otkrila gotovo razgolićenu bujnu pozadinu, međutim ono što je plijenilo pažnju prisutnih bila je njezina dječački kratko ošišana kosa ali i crvenilo koje joj prekrivalo gola leđa, izvjestio je Blic.

Mnogi su se u prvi tren zabrinuli za Jelenino zdravlje no ubrzo su shvatili kako je za crvenilo kriva haljina, točnije blještavi ukras koji ju je krasio. Čini se kako je Jelena za ljepotu odlučila trpiti jer tragovi na leđima ne izgledaju nimalo ugodno.

Na profilu na Instagramu podijelila je video u kojem pozira, no čini se kako dio obožavatelja nije bio zadovoljan njezinim modnim odabirom dok su joj drugi poručili da je nema da bi je trebalo izmisliti.

"Jedno od najlošijih izdanja", "Uplašio sam se", "Volim tvoj stil ali ovo je pretjerano", "Da te nema trebalo bi te izmisliti", "Žena izgleda bolje u četrdestima nego u dvadesetima", "Savršena ali tako kratka kosa ne", neki su od komentara koje je dobila. 

Jelena je u showu bila jedna od mentorica četvero finalista, a njezina natjecateljica Milica Ćikarić završila je kao drugoplasirana.

Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?