Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu u mini haljini s dubokim dekolteom.

Galerija


Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) gotovo svakim svojim modnim odabirom pobrine se da o njoj bruji cijela regija.

Vezani članci Jelena Karleuša Topić nalik grudnjaku jedva je ukrotio njezin bujni dekolte, a suknja s kojom ga je iskombinirala djeluje čedno samo na prvi pogled Jelena Karleuša Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz

Pažnju najčešće privlači rizičnim i golišavim izdanjima, a posljednja haljina koju je nosila sjajan je primjerak njezina stila.

Karleuša je snimljena u Beogradu pred studijom emisije "Zvezde Granda", u kojoj je članica žirija, u crnoj mini haljini s dekolteom kakav se ne viđa često i u kojoj je svakim korakom riskirala da pokaže i više no što je planirala.

Haljinu je na mjestu pridržavala tek tanka trakica oko njezina vrata, a prekrila je samo ključne dijelove njezinih grudi te joj, zbog njezine dužine, u njoj sigurno nije bilo lako ni sjediti.

Pjevačica se svojim izdanjem pohvalila i na Instagramu, gdje se ponovno našla na meti kritika da je pretjerano uredila fotku.

Minijaturnu haljinu upotpunila je sandalama s prozirnom petom i velikim sunčanim naočalama zmijskog uzorka, koje su ipak bile manje upadljive od modela koji je nosila prošli tjedan i kojim je također privukla golemu pažnju, no i tada se odabirom haljine pobrinula da to ne bude jedino u što će se gledati.

Novu frizuru Nine Badrić komentirao je čak i Zdravko Mamić, pogledajte što joj je poručio ispod fotke

Zaljubio se u nju kada je ona imala 18, a on 44 godine: Osvojio ju je u samo jednoj večeri, a zbog nje se i rastao