zajedno do vrha

Đokovićeva supruga poslala emotivnu poruku uz fotografiju koja je pobrala simpatije njezinih fanova

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) +0 Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) Galerija

Novak i Jelena Đoković zajedno imaju dvoje djece. Zaručili su se 2013. godine te su se vjenčali na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije.

Novak Đoković prije nekoliko dana osvojio je turnir u Dubaiju, nakon čega je osvojio i vrh srpske planine na 1565 metara.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Na planinarenje je otišao sa suprugom Jelenom Đoković, koja mu je podrška u svemu, a ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila kada su stigli do vrha Šiljak na Rtnju.

"Uvijek pogled prema vrhu, a put strm, blatnjav, klizav, ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada te mogu samo gledati i navijati dok se penješ (jer na te vrhove moraš sam, ali uz podršku), a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i ljepoti visine. Najljepše od svega je naše zajedničko vrijeme i te uspomene koje nas uvijek zbližavaju. Zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe", napisala je Jelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada mogu samo da te gledam i navijam dok se penjes (jer na te vrhove moras sam, al uz podršku) a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i lepoti visine. Najlepše od svega je naše zajedničko vreme i te uspomene koje nas uvek zbližavaju 🙏 zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe! @djokernole We climbed another mountain top together!! Yeeeeyyy!! 🥳There is nothing I would rather do than climb the peaks with you 🥰 some of your “climbs” I observe as a cheerleader, and in some of them I actively participate... i am so grateful and excited to have such strong partner in you. Love the challenge you bring to me, thank you for another amazing adventure amore!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Novak i Jelena zajedno imaju dvoje djece. Zaručili su se 2013. godine te su se vjenčali na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije. Par ne skriva koliko su zaljubljeni, a na društvenim mrežama često podržavaju jedno drugo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene