Prkosi vremenu!

Žena koju zbog posebne ljepote zovu boginjom slavi 44. rođendan, a svi se slažu da s godinama izgleda samo bolje!

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 11 Nicole Scherzinger - 10 Nicole Scherzinger - 9 Nicole Scherzinger - 8 Nicole Scherzinger - 5 Nicole Scherzinger - 2 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 1 Nicole Scherzinger - 7 +0 Nicole Scherzinger Galerija

Jedna od najseksi pjevačica svijeta Nicole Scherzinger slavi 44. rođendan, a evo kako je odlučila provesti ovaj dan.

Jedna od najpoznatijih i najseksipilnijih pjevačica svijeta Nicole Scherzinger slavi svoj 44. rođendan.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger objavila sretnu vijest! Zovu je boginjom ljepote, ali sreće u ljubavi nije imala sve dok nije upoznala muškarca koji joj je postavio ključno pitanje!

Godine joj ne mogu ništa, a pjevačica stari kao dobro vino te joj mnogi zavide na vitkoj liniji i isklesanom tijelu.

Svoj rođendan pjevačica je odlučila provesti đogirajući na jednom od najljepših mjesta na svijetu kako ona kaže, na popularnom skijaškom izletištu St. Moritz u Švicarskoj.

Pjevačica je podijelila kratki video na svojim društvenim mrežama, a napisala je i motivirajući opis.

''Osjećam se tako preplavljena zahvalnošću i ljubavlju dok se približavam još jednoj godini oko sunca. Trčanje oko jednog od najljepših mjesta na svijetu, upravo je ono što sam trebala, biti s prirodom i Akuom, prije početka rođendanske proslave. Ovo. Je. Moje. Sretno. Mjesto.'', napisala je Nicole.

Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

Od 2019. godine, Nicole je u vezi sa zgodnim Thomom Evansom, a upoznali su se na snimanju talent showa u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

S trenutnim dečkom objavila je i nove fotografije, a paru ne prestaju pristizati pohvale i lijepe želje za budućnost veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Pjevačica prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 6 +26 Nikolina Ristović - 7 Celebrity Nikolina Pišek objavila sadržaj emotivnog pisma koje joj je susjed ostavio pred vratima: ''Kad te dočeka za rastanak!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 9 Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 7 Ivana Mišerić - 2 +5 Ivana Mišerić - 6 Celebrity I naša radijska voditeljica pokazala figuru u badiću, poznate Hrvatice ju hvale, a ona se šali na račun jednog detalja na slici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene