Snimila izazovne fotke!

Šuput u seksi donjem rublju priskočila kolegi u pomoć, evo koji je točno bio razlog za to i zašto joj to nije bio problem!

Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Srećko Rundić/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 5 Karlo Rusan i Maja Šuput - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput svom prijatelju i suradniku Karlu Rusanu u izazovnom crnom donjem rublju uskočila je u pomoć oko novog projekta!

Maja Šuput obara s nogu svojom besprijekornom pojavom, frizurom i šminkom gdje god da se pojavi, a jedan od čarobnjaka zaslužnih za to je i beauty artist Karlo Rusan. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Upravo je njemu Maja uskočila u pomoć na njegovu novom projektu pa snimila izazovne fotografije na kojima pozira u zavodljivoj haljini, ali i seksepilnom donjem rublju dok je on uređuje. Pjevačica je njihovu zajedničku fotografiju objavila i kako bi najavila show "Ples sa zvijezdama", u kojem je gledamo kao voditeljicu, a da bi zablistala u prijenosu uživo, brine se perspektivni Karlo. 

Karlo je jedan od omiljenih make-up artista slavnih u Hrvatskoj, a na oduševljenje mnogih, odlučio je organizirati dugoočekivani Masterclass, koji je zamišljen kao make-up show, u kojem će gošća, ali i model biti Karlova dugogodišnja prijateljica i klijentica – Maja.

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica, a to i jest dokaz izvrsnosti i rezultat njegova predanog rada i talenta. Svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane, videospotove, a njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu, gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić.

Brojnima poznat i po nadimku Ruka Beauty, Karlo je jedan od onih koji na najbolji mogući način stvara lookove, transformira ili jednostavno samo naglašava nečiju ljepotu, a tu se najčešće i vidi nečija sposobnost i talent, u jednostavnosti, koja je najkompliciranija. Svoje vještine pokazuje u raznim segmentima, radilo se o lijepom i profinjenom make-upu za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili o televizijskom naglašenom make-upu.
 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene