Poznati egoman

Je li otišao predaleko? 'Ja sam Bog'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Raper Kanye West dobro je poznat po ogromnom egu, jednom od najvećih u šou biznisu, no ovaj put otišao je možda korak predaleko.

Kanye West bi svoj novi album želio nazvati ni manje ni više nego "I Am God" (Ja sam Bog). Nitko ne sumnja da raper samoga sebe vidim baš takvim, javlja BBC.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Mnogi sumnjaju da će naziv albuma proći cenzuru u vrhovima diskografske kuće i vjeruju da se Kanye opet samo šali, baš kao neki dan kad je rekao da će svoju kćer nazvati North, North West (Sjever Zapad). Barem se nadaju da je bila riječ o šali.

Druge pojedinosti o novom albumu uglavnom su još obavijene velom tajne. Zna se tek da je publici u Parizu novi album obećao za nekoliko mjeseci.

>> Jay Z puca od ponosa: Beyonce s neodoljivom kćerkicom!

Kayne West ima nagli karakter pa je nedavno poludio kad je čuo da se nalazi tek na sedmom mjestu liste najvrućih rapera današnjice koju objavljuje MTV. Kanye se uvrijedio i javno u radijskoj emisiji sasuo niz uvreda na račun autora liste. Mnogi su se crvenjeli slušajući gnjev raperskog božanstva.

Konkurencija je jaka

Raper Lil Wayne jučer je objavio svoj novi album "I Am Not A Human Being II". Deseti raperov album trebao bi biti i njegov pretposljednji. 'Snimit ću još jedan album i onda zbogom karijeri. Dosta je bilo', rekao je Lil Wayne koji je prije nekoliko dana pušten iz bolnice u koju je primljen zbog trovanja tabletama i ispijanja prekomjernih količina sirupa protiv kašlja s gaziranim pićima.

Na novom albumu najozbiljnije radi i Eminem. Legendarni producent Dr. Dre oduševljen je dosad učinjenim.

'Totalno sam uživao', rekao je ushićeni Dre, koji tvrdi da mu se vratila volja za radom te da je lako moguće da će i sam snimiti album. Fanovi su nestrpljivi jer svoj treći solo album Dr.Dre najavljuje već duže od deset godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene