Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u njezinoj rodnoj Istri.

Galerija


Franka Batelić i Vedran Ćorluka trenutno proživljavaju najljepše trenutke.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki" Ella Dvornik, Marin Čilić, Jelena Perčin i Franka Batelić Brojnim zvijezdama 2020. ispunila se želja da postanu roditelji, pogledajte tko je sve slavio: "Suze su samo padale"

Nakon što su prošle godine okrunili svoju 6-godišnju vezu bajkovitim vjenčanjem u Istri, pjevačica je prije nekoliko dana fotografijom na Instagramu otkrila kako čeka njihovo prvo dijete - dječaka.

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek", napisala je presretna Franka uz objavljenu fotografiju, a oglasio se i budući tata.

"2020. godina bit će posebna. Naša malena obitelj postat će veća", napisao je Vedran i heštegovima poručio Franki da je voli.

No ono oko čega je Franka čitavo vrijeme bila vrlo tajnovita jest je li uzela suprugovo prezime ili ga je samo dodala svome. No otkrilo ju je priznanje grada Labina koje je dobila za promociju ovog grada u Hrvatskoj i Europi.

"Gdje god idem, moji Labin i Rabac su uvijek sa mnom. Počašćena sam što sam ovogodišnja dobitnica priznanja za poseban doprinos promociji Grada Labina u Hrvatskoj i Europi. HVALA mom Labinu", napisala je pjevačica pozirajući s priznanjem na kojem je potpisana kao "Franka Batelić Ćorluka".

I tako je riješen još jedan misterij...

Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje