Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jay-Z je otkrio neke zanimljive detalje o svom odnosu prema roditeljstvu.


Jay-Z je otkrio obožavateljima više o sebi u Samsungovoj reklami za njegov najnoviji album - 'Mana Carta Holy Grail'. Ono što je najviše iznenadilo je njegovo priznanje kako ga otac nije naučio kako biti muškarac ni kako podizati dijete...

Nakon što je opisao svoj kompleksni odnos prema posjedovanju materijalnih dobara u najavi za pjesmu 'Oceans', Jay-Z je u novom klipu odnosno najavi za pjesmu 'Jay-Z Blue' otkrio kako je to biti otac.

Ovaj presretni novopečeni tata izjavio je kako je Blue Ivy Carter nešto što su oboje (on i Beyonce) stvorili te joj se i danas čude.

'To čuđenje sigurno ima veze sa činjenicom kako nas je moj otac napustio dok sam bio malen. Nije me naučio kako biti muškarac, kao ni kako podizati dijete... i kako se odnositi prema ženi', emotivno je priznao Jay na snimci. 'Dvije stvari koje trebam - nemam... a imam kćer. To govori o paranoičnom strahu da nisam savršeni tata', otkrio je smjer u kojem ide njegova pjesma 'Jay-Z Blue'.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Snimljena pri odlasku: Beyonce proslavila rođendan pa s mužem i djecom napustila Hrvatsku, čuvari se nisu odvajali od njih Beyonce i Jay-Z - 1 Slavni par stigao na Jadran: Pjevačica proslavila rođendan u velikom stilu, a cijelo vrijeme je okružena čuvarima

>> Beyonce bez šminke: Ljepotica s kćerkicom uživa u tropskom raju!

Jay je posvetio Blue Ivy i pjesmu 'Heaven'.

'Ja nebo vidim u kćerkinom osmjehu. Pakao nastane kad vam djeteta nema na tri minute - tri minute ste u paklu.'

Pogledajte video u kojem Jay govori o pjesmi 'Jay-Z Blue'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook