U isto vrijeme dok su Kristen Stewart i Robert Pattinson prvi puta uhvaćeni skupa u javnosti, Liberty Ross – solira!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Zavoljeli smo ju kao preslatku bucku, ali njezini obrazi i obline po kojima je bila poznata sad su se istopili

Izgleda da je javni preljub njezinog muža s mlađahnom Kristen uzela danak na Liberty koja je do sad ostavljala snažan dojam u javnosti, poručujući medijima da je iznad cijele afere. Do sad bi je paparazzi uvijek 'ulovili' besprijekorno dotjeranu, ali jučerašnje snimke odale su pretjerano mršavu liniju.

>> Još jedan udarac nevjernog supruga: 'Kristen je savršena!'

Nije dugo potrajalo da mediji prokomentiraju koščata koljena i mršava ramena na supruzi Ruperta Sandersa. O trenutnom statusu njihovog braka još uvijek se nagađa – Liberty još uvijek ne nosi vjenčani prsten, ali zato su novinari zapazili veliki dijamant na njezinoj ruci.

>> Evo uzora za sve prevarene žene

I dok se Rupert trudi spasiti njihov brak nakon afere, zadnje što je Liberty dala naslutiti bilo je to da preko preljuba neće tako lako prijeći. Kakvu god odluku donijela, nadamo se da neće utjecati na njezino zdravlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook