Kakve scene!

Isplivale pijane fotografije jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, u ovakom se stanju dosad nije pokazivao!

Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) +0 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Galerija

Jason Momoa snimljen je u alkoholiziranom stanju nakon zabave u Londonu održane povodom premijere filma "House Of Gucci".

Holivudski glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice Jason Momoa bio je jedan od gostiju svečane premijere filma "House Of Gucci" u Londonu, a sudeći prema najnovijim paparazzom fotografijama dobro se zabavio.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 2 Kakva odluka! Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

42-godišnji Jason snimljen je kako napušta zabavu nakon premijere i to jedva obuven, a na fotografijama plazi jezik i krevelji se, pa su njegovi obožavatelji zaključili kako je popio koju čašicu previše. U tako rijetko viđenom izdanju glumac je s prijateljem koji nije bio oduševljen njegovim ponašanjem, čekao vozilo da ga pokupi i odveze kući.

Na londonsku premijeru filma stigle su i njegove najveće zvijezde Lady Gaga, Adam Driver i Camille Cottin i Adam Driver. Inače "House of Gucci" redatelja Ridleyja Scotta jedan je od najočekivanijih filmova ove godine, a u središtu njegove radnje nalazi se jedna od najpoznatijih talijanskih obitelji svih vremena.

Otkako su se pojavile prve fotografije sa snimanja, film intrigira javnost, a sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage i komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani, poznate i pod nadimkom "crna udovica".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Pogledajte luksuz u kojem uživa Majin Bloom, a nema još ni godinu dana, postao je pravi svjetski putnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene