Poznati glumac od novopečene majke zatražio je doista neuobičajenu stvar...


Nakon što je Jason Biggs izazvao lavinu komentara zbog fotografije objavljene na Instagram profilu, njegova izjava ponovno je šokirala.

Vezani članci Štala, ilustracija - 1 Zbog visokih troškova i niskog otkupa mljekari dižu ruke od proizvodnje: "Stanje je alarmantno" Bujne djevojke Pohvalile se svojim bujnim intervencijama u prostor, što kažete na njihov performans?

U showu 'Conan' priznao je da je nedavno probao mlijeko svoje supruge Jenny Mollen, piše Gossip Cop.

'Želio sam ga probati ravno iz dojke, ali me odbila. Ne znam zašto. Smatram da imam puno pravo na to', rekao je Jason, koji je mlijeko na kraju, pretpostavljamo, popio iz čaše.

'Zanima me zašto je to toliko dobro. Moje dijete obožava to', dodao je slavni glumac.

FOTO Boji se da bi mu zbog ovoga policija mogla pokucati na vrata

Slavni glumac uživa u ulozi oca, a pritom se dobro i zabavlja. 36-godišnji glumac izmislio je novi zakon - DWB (Driving while breastfeeding), to jest, o vožnji za vrijeme dojenja. Dok njega brine hoće li ga zaustaviti policija, njegova supruga Jenny Mollen dojila je sinčića Sida na stražnjem sjedalu automobila.

Biggs se time pohvalio na svom Instagramu, a u opisu fotografije je napisao: 'Nadam se da me neće zaustaviti i dati mi kaznu zbog vožnje za vrijeme dojenja!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook