Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni glumac za rođendan je dobio ono o čemu maštaju brojni muškarci...


Američki glumac Jason Biggs poznat je po ulogama 'napaljenog' muškarca koji traži partnericu za seks. No, čini se da bi se isto moglo reći i za njegov privatan život.

Vezani članci Slika nije dostupna Glumac iz 'Američke pite' snimao suprugu čak i dok je rađala! Slika nije dostupna Zvijezda 'Američke pite' postat će tata!

Naime, Biggsova supruga Jenny Mollen otkrila je u svojim memoarima 'I Like You Just the Way I Am' da je svome suprugu poklonila prostitutku za rođendan te su imali seks u troje, piše Us Weekly.

Jason Biggs i Jenny Mollen postali su roditelji

'Mi smo otvoreni za sve, moja žena je savršena', rekao je Biggs u nedavnom intervjuu. 'Ovo nije uobičajena stvar koju radimo. Nemamo skupinu prostitutki koje dolaze i odlaze iz naše kuće na dnevnoj bazi', dodao je.

'Na kraju se nisam baš dobro zabavio. Tijekom tri dana imao sam tri različite žene. Recimo samo da nisam uspio završiti misiju. Moja supruga je cijelo to vrijeme bila na krevetu, gledala nas, jela čips i smijala mi se. Tako da možete pretpostaviti da nisam baš najbolje demonstrirao svoje sposobnosti. Također, spomenuta prostitutka nije se bavila mojom ženom onako kako sam se nadao pa se to sve na kraju raspalo, no sve možete pročitati u knjizi', rekao je Biggs.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook