Janko Popović Volarić izašao je sa sinom Davidom u noćni izlazak.

Galerija


Janko Popović Volarić ima već velikog sina. Naime, njegov David ima već dvadeset godina, pa tako naš glumac i njegov sin sada već mogu skupa i izlaziti u noćni život.

Vezani članci Janko Popović Volarić Je li fotke jednog od naših najzgodnijih glumaca s Plitvica snimila njegova navodna nova djevojka? Janko Popović Volarić Nova cura na vidiku: Tko je misteriozna brineta u naručju Janka Popovića Volarića?

Upravo je tako bilo prošle subote, kada je tata sina odveo na koncert Damira Urbana u Tvornicu.

"Sin me već debelo prerastao, pa je bilo vrijeme da odemo zajedno na Urbana", napisao je glumac na Instagramu, a onda su uslijedili komentari: ''A di je sin, vidi se samo brat?'', "Izgledate kao braća, a ne sin i ćaća", ''Jao, prezgodni tata i sin'', ''Pa on ima i sina'', ''Kaj si dobio djecu s deset godina'', samo su neki od komentara zbunjenih pratitelja koji očito nisu bili upućeni u to da Janko ima sina.

Tako je neke zbunio jer nisu znali previše o privatnom životu slavnog glumca, a neke jer naprosto izgleda toliko mladoliko da je teško razaznati radi li se o sinu ili možda ipak prijatelju.

Janko je otac postao s 18 godina i na tu svoju ulogu iznimno je ponosan.

Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

Iznenadio ga direktan prolaz u finale: ''Očekivao sam čudo, ali nisam mislio da to može postati stvarnost''