Bravo, majstore!

Nevjerojatan uspjeh našeg Janka! U Egiptu mu dali nagradu za najboljeg glumca

Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Janko Popović Volarić osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu.

Glumac Janko Popović Volarić itekako ima razloga za slavlje! Naime, na ovogodišnjem Filmskom festivalu Mediteranskih zemalja u Aleksandriji naš je slavni glumac odnio nagradu za najbolju mušku ulogu za film "Comic Sans" Nevija Marasovića.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) u ponedjeljak premijera Film s Jankom Popovićem Volarićem proglašen najboljim u regiji!

Riječ je filmu koji je na Pulskom filmskom festivalu već dobio više nagrada, čime je u startu dokazao da je pred njim svijetla budućnost.

"Naravno da sam presretan zbog nagrade i kad čuješ da nagrada nosi ime Omara Sharifa, nekako ti nije svejedno. Prije deset dana dobio sam nagradu i na festivalu u Mojkovcu u Crnoj Gori, tako da film očito dobro prolazi i izvan Hrvatske. Prošli sam tjedan sa redateljem filma Nevijom Marasovićem bio na Raindance Festivalu u Londonu i publika je i tamo jako dobro reagirala, pa se nadam da će tako biti i dalje. Proslave još nije bilo, spremam se za snimanje filma u Pragu, ali kad se vratim, sigurno ću s ljudima s filma nazdraviti", kazao nam je Janko.

Uz ovaj film, slavio je i slovensko-hrvatski film "Rudar" Hanne Slak, koji je dobio nagradnu za najbolju režiju.

Cilj ovog egipatskog festivala jest jačanje odnosa među filmašima iz cijeloga svijeta, no naročito onih iz zemalja mediterana.

Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene