Janica Kostelić svaki put kada se pojavi u javnosti privlači poglede i mami uzdahe.


Janica Kostelić, poznata i kao snježna kraljica, postala je uistinu prava kraljica modnog stila. Trenirke i skafandere zamijenila je elegantnim izdanjima i svaki put kada se pojavi u javnosti privlači poglede i mami uzdahe.

Vezani članci Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama Janica Kostelić (Foto: PIXSELL) Janica Kostelić trudna: Bivša skijašica je presretna, roditi treba prije svog rođendana

Janica Kostelić ušla je u povijest sa četiri zlatne medalje osvojene na olimpijskim igrama, a skijanjem se počela baviti sa samo tri godine. S ozbiljnijim treninzima započela je kada je imala deset godina u klubu SK Zagreb, a danas za nju i njezinog brata znaju diljem svijeta.

Nakon brojnih nagrada, medalja i trofeja, dana 19. travnja 2007. godine Janica izjavila da se povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne ozljede i operacije na kojima je bila.

 

Na današnji dan proslavila je 33. rođendan, a početkom ove godine postala je teta. Maleni Ivan, sin njezinog brata Ivice, promijenio im je život iz temelja, a umirovljena skijašica priznaje da neizmjerno uživa u životu kakav trenutno vodi.