Jamie Oliver postao otac po peti puta, a sretnu vijest objavio je na društvenim mrežama.


Jamie Oliver, poznatiji kao "Goli kuhar" po peti je put postao otac, a prvom fotografijom sina pohvalio se na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

 

'Stigao je sigurno, mama je bila nevjerojatna, nevjerojatan prirodan porođaj, a moje dvije najstarije djevojčice su ušle baš na kraju, kada se beba rodila i predivno je sudjelovati u nečemu tako emotivnom. 3,6 kilograma (što je oko 16 pakovanja maslaca, za vas koji ste pekari), bio je dug dan, velika ljubav. Blagoslovljen bio, mali dječače'

 

Jamie Oliver (Foto: Press Association/PIXSELL)


Nakon što je saznao da će stići i peto dijete, Jamie je izjavio da nemaju u planu više proširivati svoju obitelj.

'Inače postajemo smiješni. Nismo planirali, cijela obitelj je u šoku', objasnio je. Jools je prvo dijete rodila uz pomoć umjetne oplodnje, no ostala su djeca začeta prirodnim putem. Inače, porodu su prisustvovale i dvije starije kćeri, a starija od njih čak je prerezala i pupčanu vrpcu.

Obitelj Oliver (Foto: Press Association/PIXSELL)


Njegova supruga Jools Oliver također je objavila fotografiju na kojoj doji svoga najmlađeg sina.

 

A photo posted by Jools Oliver (@joolsoliver) on

"Goli kuhar" i Jools Oliver u vezi su 23 godine, od toga 15 u braku. Njihovu pravu ljubav dokazuju i njihova djeca, 14-godišnja Poppy Honey, 12-godišnja Daisy Boo, 6-godišnja Petal Blossom, 5-godišnji Buddy Bear i naravno nova prinova, još uvijek nepoznatog imena.