Jamie Foxx ovih dana pažnju privlači pojavljivanjem u javnosti u društvu djevojke Katie Holmes, ali i neobičnim odjevnim kombinacijama.

Galerija


Holivudski par Katie Holmes i Jamie Foxx svoju su romantičnu vezu godinama krili od očiju javnosti, no ovih su dana već nekoliko puta viđeni u zajedničkim izlascima. 

Vezani članci Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare? Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Napucao je glumicu, a sad je snimljen kako drugu ljepoticu vodi doma nakon izlaska

39- godišnja Katie i 11 godina stariji Jamie ne kriju koliko su zaljubljeni i opušteni zajedno, i čini se da više ne izbjegavaju paparazze na ulicama.

"Svi znaju da su zajedno, ali oni ipak žele dozu privatnosti, ne žele privlačiti pažnju javnosti", izjavio je izvor blizak paru za magazin People.

Podsjećamo, Katie i Jamie vezu su navodno tajili zbog njezina bivšeg Toma Cruisea i scijentološke religije koju on prakticira. Par je prvi put viđen zajedno 2013. godine, a razlog zbog kojeg su godinama skrivali vezu navodno je upravo Tom, koji joj je razvodom uvjetovao da pet godina ne smije imati novog partnera ili će ostati bez svega, među ostalim i bez Suri.

Jamie ovih dana dodatno privlači pozornost i svojim odjevnim kombinacijama. Ili barem onom u kojoj nosi hlače ili, teško je reći, majicu kao hlače?

Možda najbolje da procijenite i ocijenite tu zanimljivu modnu kombinaciju sami.

Priča vrijedna filmskog scenarija: Nakon 18 godina razdvojenosti duše su se opet srele

Znamo da je zauzet, ali ovo je fotografija koja će zasigurno prikupiti puno lajkova