Ovih dana Jamesov brat pronađen je mrtav. Sumnja se na samoubojstvo. Obitelj se suočava s jako teškim periodom.


Bernie Ecclestone nema sreće sa zetovima. Prvo je Tamarin Jay Rutland optužen da je pomagao dileru u bijegu, a sada je suprug mlađe Petre pod optužbama da je prao novac. James Stunt već je nekoliko dana pod istragom zbog pronevjere, piše Daily Mail.

Petra i James Stunt (Foto: Getty)

On to negira, tvrdeći da se našlo nekoliko lopova i prevaranata koji su bili zaposleni u njegovoj firmi. Iako posljednjih godina Petra i on žive s obitelji u Los Angelesu, James ovih dana dolazi u London kako bi riješio krizu u tvrtki. Iako su se mnogi čudili iznimno luksuznom životu mladog Jamesa i njegove obitelji, dosad se nije postavilo pitanje otkud novac dolazi.

Petra i James Stunt (Foto: Getty)

Čak ni Bernie, navodno, nije znao podrijetlo Stuntovog novca. Zasad je uhićeno 12 ljudi, a James tvrdi da je nevin i šokiran. Da stvar bude gora, britanski mediji pišu kako je Jamesov brat Lee prije nekoliko dana pronađen mrtav u svom domu. Sumnja se da je izvršio samoubojstvo. S Petrom, mlađom sestrom slavnije Tamare Ecclestone, James je u braku pet godina te imaju troje djece.

Petra i James Stunt (Foto: Getty)