Bezbrižan odmor

Mnoge su pokušavale, ali ona je uspjela: Potpuno očarala 15 godina starijeg karizmatičnog glumca

Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Isabel Pakzad (Foto: Instagram) Isabel Pakzad (Foto: Instagram) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) +2 James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Galerija

Isabel Pakzad na odmoru je s Jamesom Francom u grčkom Mikonosu.

Popularni holivudski glumac, 41-godišnji James Franco bezbrižno se opustio s 26-godišnjom djevojkom Isabel Pakzad na odmoru koji su odlučili zajedno provesti u Grčkoj.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Nemili događaj Slavne sestre traumatizirane pobjegle s odmora u Grčkoj: "Ne vraćamo se više nikad"

Par se sunča na pješčanim plažama Mikonosa, a karizmatični glumac pokazao je opušteni trbuščić, dok se 15 godina mlađa Isabel može pohvaliti puno boljom linijom. Na zasluženi su odmor otišli nakon snimanja serije "The Deuce", čiji je James izvršni producent i jedan od glumaca, a i Isabel se pojavila u gostujućoj ulozi. Atraktivna brineta tek se probija u glumačkom svijetu, dosad nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, no vjerujemo kako će Franco učiniti sve što je u njegovoj moći da ostvari svoje glumačke snove.

Isabel je na odmoru snimljena u bikiniju zlatne boje i s dugom raspušetnom kosom, a James u sivim kratkim hlačama i šiltericom na glavi. Ovo im nije prvi posjet popularnom grčkoj destinaciji, na Mikonosu su viđeni i prošle godine te uhvaćeni u razmjenjivanju strasti. 

Fotografijama s prekrasne destinacije Isabel se pohvalila i na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isabel Pakzad (@isabelpakzad) on

Isabel i James zajedno su od 2017. godine, a u javnosti se ne vole često zajedno pojavljivati. Nije poznato kako su se upoznali, a mnogi pretpostavljaju da joj je upravo James bio jedan od predavača na Sveučilištu u Južnoj Karolini, koje je ona pohađala.

Nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da će se par vjenčati, ali s obzirom na to da James ima 41 godinu, postoji velika mogućnost da zaprosi mlađahnu djevojku. Svadbena zvona zasad se ne čuju, ali moramo priznati da zajedno itekako dobro izgledaju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +4 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Celebrity Otkrili ih prijatelji: Kraljevski par se zbog Meghan priprema za najdrastičniji potez dosad?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene