Luda ljubavna priča

Jakob je smisao života potražio kao monah u dalekoj Indiji, ali kući se nije vratio sam

Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 8 Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 8 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 3 Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 9 Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 10 Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 8 Jakob Bergant (Foto: Nova TV) Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 4 Jakob Bergant (Foto: Nova TV) Jakob Bergant (Foto: Nova TV) +0 Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) Galerija

Jakob Bergant u showu "Supertalent" pažnju plijeni žongliranjem, ali i posve neobičnom životnom i ljubavnom pričom.

Životna priča Jakoba Berganta, jednog od polufinalista showa "Supertalent" sve je samo ne obična. Naime, ovaj simpatični mladić iz Slovenije odlučio je potražiti smisao života u dalekoj Indiji. Točnije, u indijskom hramu gdje je živio životom monaha.

Pogledaj i ovo Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 3 Sudbina je to Prije nje nikad nije bio u vezi:  Vegan kojem je tata mesar prvu je curu upoznao  u hramu i odmah je oženio

Sve dok se nije pojavila ona. Djevojka Maja, koju je upoznao na jednom meditacijskom programu u hramu i s vremenom se zaljubio u nju. Jakob prije Maje nije imao djevojku, a danas ju ponosno naziva svojom suprugom.

Maja je ponosna na Jakoba i njegov nastup u showu "Supertalent", u kojem se predstavio žongliranjem, koje je njegova velika strast od 14. godine života.

"S 14 godina otkrio sam da je žongliranje moja strast i treningu sam posvetio svaki slobodni trenutak, svaki odmor u školi. To je bio moj glavni interes. Imao sam dobre prijatelje s kojima sam radio cirkus. Za drugo nisam imao vremena ni interesa. Htio sam i pomoći mami i mlađem bratu, i tako bih nastupao na ulici da nešto zaradim za račune", rekao nam je Jakob.

Osim žongliranja na pozornici, Jakob se dobro snalazi i u održavanju balansa života koji živi.

"Jako sam zahvalan za sve što imam u životu. U hramu je bilo lakše dizati se rano za meditaciju, kad je najlakše fokusirati um. Sada imam drugačije obaveze i veći je izazov kako naći vrijeme za sve što mi puno znači. Posao, druženje i lijep odnos sa suprugom, duhovna praksa, to sve dnevno pokušavam žonglirati, da je u balansu. I pomogne mi sve što sam naučio u hramu, sad mogu tu mudrost staviti u praksu", zaključio je simpatični Jakob.

A nakon što je u audicijskoj emisiji izborio za prolazak u polufinale, Jakob je ponovno pokazao svoju vještinu žongliranja, no ovog puta na pozornici nije bio sam već mu se pridružila i njegova Maja. Zajedničkim snagama, odjeveni u nančasto, efektno su demonstrirali umijeće za koje je potrebna smirena ruka i velika preciznost. 

Kada je Jakob izvadio svoj najveći rekvizit, veliki mač i počeo balansirati njime, studijem se prolomio pljesak oduševljenja. 

Davor Bilman je komentirao nastup ovog sretnog bračnog para rečenicom da je "ljubav očito slijepa", a dodao je i kako je nastup bio mističan i snažan, ali na trenutke i prosječan. 

Martina Tomčić je naglasila kako joj je nastup izazvao blagu nelagodu, a ona ne voli ono što joj izaziva nelagodu.

"Ja uživala nisam, sori", poručila je Martina, dok je Maju zanimalo jesu li mačevi koji su korišteni kao rekviziti oštri ili nisu. 

"Moram priznati da ste malo čudni, nije bilo dinamično kao prvi puta, a ne bih to opet poželjela gledati", rekla je Maja. 

Ipak, Janku Popoviću Volariću se nastup jako svidio. 

Sve o showu "Supertalent" čitajte na službenoj stranici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene