Sinoć je u Londonu održana dodjela BRIT nagrada, a domaćin je bio komičar Jake Whitehall, koji se posebno dobro zabavio na račun Liama Paynea i Naomi Campbell.

Galerija


25-godišnjem pjevaču nije bilo nimalo ugodno.

Vezani članci Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Glazbenik se ne odvaja od mlađahne manekenke koja ga je vratila u život nakon teškog prekida

Sinoć je u Londonu održana dodjela BRIT nagrada, a domaćin je ponovno bio komičar Jake Whitehall, koji se posebno dobro zabavio dok je najavljivao bivšeg člana boy benda One Direction, a danas uspješnog solo pjevača Liama Paynea.

Podsjetimo, Liam je osim po glazbenoj karijeri poznat i po činjenici da voli starije žene. Tako s bivšom partnericom, 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole ima sinčića Beara, a sada navodno ljubi 48-godišnju manekenku Naomi Campbell. Par je prvo uhvaćen u flertu na Instagramu, zatim su viđeni na jednom koncertu u Londonu, a Liama su paparazzi nedavno uhvatili i kako napušta njezin stan.

Iako nikada nisu potvrdili vezu, izvori bliski paru tvrde kako postoji jaka kemija među njima, da se odlično slažu te da imaju odličan seksualni život, a možete pretpostaviti kako je internet tjednima bio pun pošalica na njihov račun zbog 23 godine razlike.

"Vrijeme je za naše sljedeće najavljivače. Jedan je supermodel Winnie Harlow, a drugi trenutačna avantura supermodela Naomi Campbell", našalio se komičar, a dodao je i kako će Liam osjetiti "bol" ako se ikad odluči poigrati s njezinim osjećajima, aludirajući na njegovo prezime. Slavna "crna pantera" poznata je po brojnim fizičkim obračunima u prošlosti, pa Jake nije propustio priliku da se još jednom našali na njezin račun. Po izrazu Liamova lica bilo je jasno da mu takve šale ne gode, no nije reagirao na njih.

Prošle je pak godine na istoj dodjeli Liam također bio tema svih tabloida jer se pojavio sa Cheryl te glumio da je među njima sve u redu, iako su tada već tjednima kružile priče o tome da su prekinuli jer nisu na istim životnim stranicama. Par je spremno pozirao fotografima te se zaljubljeno gledao i mazio, no kada su se ugasili blicevi fotoaparata, Cheryl je ostala sjediti sama za stolom tipkajući po mobitelu.

Navodno je već tada Liam započeo kratkotrajnu romansu s manekenkom Cairo Dweek, no presudila im je Naomi, s kojom je mladi glazbenik proveo i Valentinovo, a viđeni su i na nedavnoj dodjeli nagrada BAFTA.

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

S godinama se povukla iz javnosti: Nekad jedna od najuspješnijih glumica slavi 40. rođendan

Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život