Slavni se glumac u novom filmu pojavljuje u ulozi boksača nevjerojatno isklesanog tijela.


Glumac Jake Gyllenhaal snimio je novi film 'Southpaw', u kojem tumači ulogu profesionalnog boksača koji iznova mora graditi karijeru nakon što mu je supruga ubijena, a kćerka oduzeta.

Poznati glumac više ne izgleda ovako – nabacio 7kg čistih mišića!

Vezani članci Demi Bagby (Foto: Screenshot) Vrti nam se od njezinih akrobacija, cura je čudo prirode! Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Nakon ljubavnog brodoloma s čak dvije slavne plavuše, ovaj zgodni glumac postao je serijski slamatelj srca

Kako bi dostigao tijelo dostojno boksača, 34-godišnji Gyllenhaal bio je na ekstremnom režimu tjelovježbe. Njegov trener, bivši profesionalni boksač Terry Claybon, otkrio je kako je slavni glumac morao početi vježbati čak šest mjeseci prije početka snimanja filma.

Neugodan susret – nabasao na dvije bivše u istoj večeri!

Vježbao je šest sati dnevno, a tjelovježba je, između ostaloga, uključivala čak 2000 trbušnjaka, 1000 ujutro i isto toliko navečer. 'Ujutro smo tri sata vježbali boks, a navečer su na redu bile kardio-vježbe, vježbe snage i kondicije', otkrio je Claybon.

Gyllenhaal se itekako pomučio za novo, isklesano tijelo nakon što je za prethodnu ulogu, u filmu 'Nightcrawler', morao izgubiti skoro 15 kilograma.

Jake je još jedan u nizu glumaca koji dokazuje kako će za ulogu u filmu zaista učiniti štogod je potrebno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook