Jack Nicholson sa sinom Rayom je pratio košarkašku utakmicu.

Galerija


Holivudska legenda, 81-godišnji glumac Jack Nicholson veliki je obožavatelj košarke i često posjećuje utakmice koje prati iz prvih redova te strasno navija.

Vezani članci Hamburger, ilustracija Previše pesticida u hrani: Zbog opasnih sjemenki s tržišta se povlači još jedan proizvod Svizac, ilustracija Svizac Phil tradicionalno otkrio koliko će još tjedana trajati zima

Tako je snimljen na jednoj od posljednjih utakmica između momčadi Golden State Warriorsa i Staples Centera, a čini se kako je tijekom navijanja ozbiljno ogladnio pa je odlučio prizalogajati.

Očigledno je da je Jack prikupio nekoliko kilograma viška i neurednu frizuru, jer pojavio se u izdanju u kakvom ga nismo navikli gledati, ali s obzirom na godine i buran život koji je iza njega, to je posve razumljivo. 

Društvo mu je pravio 26-godišnji sin Ray, što je zapravo njihova tradicija već desetljećima i rijetko koju utakmicu propuštaju.

Inače, Nicholson ima petero djece s četiri različite žene, a ženio se jednom s glumicom Sandrom Knight. S njom je 1963. godine dobio kćer. Drugu kćer, Honey Holman, dobio je u vezi s danskim modelom Winnie Holman. Ima i jednog sina, Caleba Goddarda, rođenog 1970. godine, iz veze s glumicom Susan Anspach. Iz veze s Rebeccom Broussard ima dvoje djece, kćer Lorraine (25) i sina Raymonda (26).

Ovaj nakovrčani klinac prošle je godine oženio jednu od najljepših žena svijeta, 10 godina stariju od sebe

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?

Ne djeluje sretno: Jelena Karleuša objavila fotografiju s proslave suprugova rođendana, a Vranješ provocira