Jack Nicholson sa sinom Rayom je pratio košarkašku utakmicu.

Galerija


Holivudska legenda, 81-godišnji glumac Jack Nicholson veliki je obožavatelj košarke i često posjećuje utakmice koje prati iz prvih redova te strasno navija.

Vezani članci Slasne kalorije Kalorična hrana od koje zastaje srce: Objavili slike poslastica od kojih će vam proraditi apetit Dostava hrane Apetit im je nestao u trenutku: Naručili hranu pa dobili samo razočaranja

Tako je snimljen na jednoj od posljednjih utakmica između momčadi Golden State Warriorsa i Staples Centera, a čini se kako je tijekom navijanja ozbiljno ogladnio pa je odlučio prizalogajati.

Očigledno je da je Jack prikupio nekoliko kilograma viška i neurednu frizuru, jer pojavio se u izdanju u kakvom ga nismo navikli gledati, ali s obzirom na godine i buran život koji je iza njega, to je posve razumljivo. 

Društvo mu je pravio 26-godišnji sin Ray, što je zapravo njihova tradicija već desetljećima i rijetko koju utakmicu propuštaju.

Inače, Nicholson ima petero djece s četiri različite žene, a ženio se jednom s glumicom Sandrom Knight. S njom je 1963. godine dobio kćer. Drugu kćer, Honey Holman, dobio je u vezi s danskim modelom Winnie Holman. Ima i jednog sina, Caleba Goddarda, rođenog 1970. godine, iz veze s glumicom Susan Anspach. Iz veze s Rebeccom Broussard ima dvoje djece, kćer Lorraine (25) i sina Raymonda (26).

Ovaj nakovrčani klinac prošle je godine oženio jednu od najljepših žena svijeta, 10 godina stariju od sebe

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?

Ne djeluje sretno: Jelena Karleuša objavila fotografiju s proslave suprugova rođendana, a Vranješ provocira