U 63. godini

Blizak prijatelj Jennifer Lopez i Beckhamovih preminuo na odmoru u Hrvatskoj, tužnu vijest potvrdila supruga

J.R. Ridinger - 2 J.R. Ridinger - 2 Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju J.R. Ridinger - 6 J.R. Ridinger - 5 J.R. Ridinger - 4 J.R. Ridinger - 3 J.R. Ridinger - 1 J.R. i Loren Ridinger +0 J.R. Ridinger - 2 Galerija

J.R. Ridinger preminuo je na odmoru u Hrvatskoj,a tužnu je vijest potvrdila njegova supruga Loren.

Jedan od omiljenih američkih poduzetnika J.R. Ridinger preminuo je u 63. godini nakon što je obolio od plućne embolije i to dok je ljetovao na jahti u Hrvatskoj, prenosi Page Six.

Osnivač marketinške kompanije Market America i njegova supruga Loren bili su često viđena lica na svim važnijim događanjima, a par je bio blizak s Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Marcom Anthonyjem, Scottiejem Pippenom i Beckhamovima.

“Iako ne mogu govoriti i u šoku sam trebali biste znati da sam slomljena. Srce mi je iščupano. Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom obiteljskom odmoru u tri godine dobio je iznenadnu plućnu emboliju koja ga je ukrala od nas. Nestao je u sekundi. Molim vas da molite za njega", napisala je Loren na društvenim mrežama.

Ridingersi inače posjeduju 51 milijun dolara vrijednu superjahtu Utopia IV, no Page Six prenosi da su u Hrvatskoj unajmili brod.

J.R. je osim supruge Loren iza sebe ostavio dvije kćeri, Amber i Amandu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea Minea +17 Minea Celebrity Minea u ultrakratkoj haljini izbacila noge u prvi plan, tko bi joj ovakvoj odolio: "Lijepa da ti pamet stane"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene