Petra Grašu i Danijelu Martinović zajedno možemo jako rijetko vidjeti. Zadnja dva puta kada smo imali prilike čuti kako skupa zvuče publiku su ostavili bez daha. Petar i Danijela već za nekoliko dana pripremaju nam pravo glazbeno iznenađenje. Bez trunke razmišljanja, najpopularniji hrvatski glazbenik, prihvatio je poziv svoje voljene i Vladine Zaklade "Hrvatska za djecu“ pa će joj se tako pridružiti na pozornici Lisinskog u četvrtak, 24. listopada na koncertu naziva "Neopisivo".

Galerija


Punih deset godina prošlo je od prvog zajedničkog dueta pjevačkog para Petra Graše i Danijele Martinović. Tada su u Ljubljani ispred više od dvije tisuće ljudi otpjevali Magazinov hit "Sve je plavo“, a za zagrebačku publiku spremaju pravi glazbeno - emotivni spektakl.

Vezani članci Petar Grašo snimio koncert na praznom Peristilu - 3 Najneobičniji koncert Petra Graše, svirao na praznom Peristilu: "Nisam se puno dvoumio" Danijela Martinović - 2 Danijela i Grašo čvrsto se držali za ruke: ''Zaista sam zakoračila u jedno svoje neopisivo poglavlje života!''

„Nema ništa ljepše za mene nego imati mogućnost pomoći djeci. Kada se tome pridoda Danijela i dvorana Lisinski, ispunjeni su svi uvjeti da to bude jako lijepa i posebna večer”, istaknuo je Petar Grašo.

Sav prihod od prodanih ulaznica sa zagrebačkog koncerta namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti koji je neprofitna udruga u koju se dobrovoljno udružuju udruge s članovima oboljelim od rijetkih bolesti, pojedinci oboljeli od rijetkih bolesti te osobe s invaliditetom nastalim kao posljedica rijetke bolesti.

"Izuzetno sam počašćena i sretna što me sestra pozvala da budem dio ove lijepe večeri. Sigurna sam da će biti, kako i sam naslov koncerta kaže - Neopisivo” – izjavila je Danijelina sestra, Izabela Martinović.

Ova glazbena čarolija posljednjih je mjeseci mnogobrojnu publiku diljem Hrvatske vodila kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve prožeto elementima irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, na mnoge je ostavio neopisivo snažan dojam. Cilj je, kroz ovo glazbeno putovanje, podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija te ih učiniti sretnijima.

Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine