Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Moj veliki brat, moj čovjek", stoji u poruci kojom se slavni glazbenik oprostio od svog prijatelja.


Nastavlja se tužan niz smrti poznatih u godini na izmaku. Samo dan nakon što nas je napustio George Michael, iznenada je preminuo i komičar Ricky Harris kojeg svi pamtimo kao Malva iz serije "Svi mrze Chrisa".

Vezani članci Slika nije dostupna Teška nesreća na koncertu: Ozlijeđeni u bolnici Slika nije dostupna SKRIVENI TALENTI Nećete vjerovati što još znaju ovi genijalci

Ricky je preminuo u 55. godini, a uzrok smrti još nije potvrđen. Ipak nagađa se da je do preranog odlaska došlo zbog zdravstvenih problema.  Naime, glumac i komičar prije dvije godine preživio je srčani udar.

Njegova smrt šokirala je glazbenika Snoop Dogga koji se s Rickyjem zna iz najranije dobi. Zajedno su pjevali u crkvenom zboru još kao djeca, a snage su udružili i na jednom od albuma slavnog repera.

"Izgubio sam dragog prijatelja Rickya Harrisa. Većina vas ga zna kao komičara, ali meni je bio pravi prijatelj. Počivaj u miru... Moj veliki brat i prijatelj je na putu za nebo sad", rekao je Snoop u videu na Instagramu.
Svoje prve glumačke korake napravio je u filmu "Poetic Justice" iz 1993. godine u kojem se pojavio s Janet Jackson i Tupacom Shakurom. Iza njega je nakon neočekivane smrti ostalo dvoje djece.

 

Todd and. Dick. Aka. Ricky harris. R. I. P. Damn we were so naturally funny 2gether since. 83

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on