Nizozemska manekenka Lotte van der Zee doživjela je srčani udar dan prije svog 20. rođendana.

Galerija


Lotte van der Zee umrla je nakon srčanog udara.

Vezani članci Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..." Vuk napao psa Uznemirujuća snimka ledi krv u žilama: Vuk napao psa pred kućom, ubio ga i otkinuo s lanca

Nizozemska manekenka i Miss Teen Universe 2017. godine doživjela je srčani udar dan prije svog 20. rođendana tijekom obiteljskih praznika u Austriji.

Lotte je preminula u Münchenu, a tužne vijesti podijelili su njezini roditelji na njezinom profilu na Instagramu na kojem je imala 163 tisuće obožavatelja.

"Naš biser umro je 6. ožujka u 22:47. Nevjerojatno je nestvarno da naša Lotte više nije s nama. Naša srca su istinski slomljena. Želimo vam zahvaliti za svu potporu i poruke podrške", napisali su njezini roditelji ispod fotografije na kojoj plavokosa manekenka uživa na snijegu.

Prethodno su još objavili dvije fotografije objašnjavajući njezinim obožavateljima što se dogodilo.

Manekenka je tako večer prije provela u izlasku s prijateljima, no po dolasku kući nije se žalila na loše zdravstveno stanje. Tek kad se ujutro nije pojavila na doručku, roditelji su se zabrinuli te otišli do njezine sobe, gdje se manekenka počela žaliti da je u bolovima.

Kasnije istog dana dogodio se srčani zastoj, majka ju je uspjela oživjeti, a manekenka je zatim hitno prevezena u bolnicu gdje su doktori izazvali medicinsku komu. Nakon što je prebačena u bolnicu u Münchenu, Lotte su počeli otkazivati organi te je zatim preminula, izvještava The Fox News.

Tijelo je trenutno na obdukciji kako bi se utvrdili razlozi srčanog zastoja.

Otkad je otkazala vjenčanje glumica blista pokazujući dekolte koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Tihi odlazak "zločestog holivudskog dečka": Imao je sve, a onda je otkrio alkohol i kokain

Nogometaš koji je već jednom prevario suprugu sve se češće druži s bivšim top-modelom