Spot za pjesmu "Tick-Tock" Albine Grčić je već prikupio skoro 200.000 pregleda i više od 900 komentara.

Galerija


22-godišnja Albina Grčić je objavila videospot za pjesmu "Tick-Tock" kojom će predstavljati Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu, a prve reakcije su jako pozitivne. 

Vezani članci Tatjana Matejaš Tajči Sjećanje na Eurosong u Zagrebu: Tajči je izvela svoj najveći hit, pobijedio je Talijan, a nije baš sve glatko proteklo Franka Batelić Franka Batelić se prisjetila vremena kad se zabavila kao nikad u životu pa kolegici Albini uputila koristan savjet!

Pjevačica je promijenila nekoliko stajlinga među kojima su raskošna, crna haljina, hlače i jakne neobičnog kroja te kombinezon boje kože. 

"Spot je vrhunski, ali zadržite obavezno hrvatski dio u pjesmi na Eurosongu", "Ovo će sigurno biti u top 10", "Pjesma, spot, glas, izgled, ma svaka čast, Albina", "Wow. Do pobjede", "Moderno, svjetsko, zanimljivo. Predivan i moćan vokal, lijepa i talentirana cura. Jednostavno odlično", "Genijalan spot, svjetski izgleda, a Albina je predivna u svim izdanjima!", komentirali su obožavatelji ispod spota na YouTubeu. 

Objavljen je u subotu i prikupio je skoro 200.000 pregleda i više od 900 komentara. 

Inače, Albina je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa snimanja u dvorcu Trakošćan koji je bio jedna od lokacija iz spota. "Spot za pjesmu 'Tick-Tock' snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan... Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera", otkrila je pjevačica za Jutarnji list

Naša voditeljica se oprostila od Bandića koji je bio i na njenoj svadbi: "Mnogi od vas ga nisu znali osobno.."

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio