Kako vam se čini?

Albina objavila spot za pjesmu "Tick-Tock", reakcije su odlične: "Svjetski izgleda, predivan i moćan vokal"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spot za pjesmu "Tick-Tock" Albine Grčić je već prikupio skoro 200.000 pregleda i više od 900 komentara.

22-godišnja Albina Grčić je objavila videospot za pjesmu "Tick-Tock" kojom će predstavljati Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu, a prve reakcije su jako pozitivne. 

Pogledaj i ovo Albina i Ivan Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Pjevačica je promijenila nekoliko stajlinga među kojima su raskošna, crna haljina, hlače i jakne neobičnog kroja te kombinezon boje kože. 

"Spot je vrhunski, ali zadržite obavezno hrvatski dio u pjesmi na Eurosongu", "Ovo će sigurno biti u top 10", "Pjesma, spot, glas, izgled, ma svaka čast, Albina", "Wow. Do pobjede", "Moderno, svjetsko, zanimljivo. Predivan i moćan vokal, lijepa i talentirana cura. Jednostavno odlično", "Genijalan spot, svjetski izgleda, a Albina je predivna u svim izdanjima!", komentirali su obožavatelji ispod spota na YouTubeu. 

Objavljen je u subotu i prikupio je skoro 200.000 pregleda i više od 900 komentara. 

Inače, Albina je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa snimanja u dvorcu Trakošćan koji je bio jedna od lokacija iz spota. "Spot za pjesmu 'Tick-Tock' snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan... Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera", otkrila je pjevačica za Jutarnji list

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene