Žena zmaj

Svestrana i poduzetna Izabel Kovačić odvažila se na novi izazov: "Ne mogu biti sretnija..."

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Poduzetnica Izabela Kovačić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Supruga slavnog nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, na Instagramu se pohvalila novim poslovnim uspjehom.

Lijepa Izabel Kovačić pokazala je koliko je svestrana. Ova mlada žena već suvereno plovi poduzetničkim vodama, a sada se upustila i u novi poslovni izazov - kreirala je vlastitu kolekciju kozmetike. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Njezina originalna kolekcija proizvoda za tijelo, lice i kosu predstavljena je u jednom zagrebačkom kafiću. Na svom je Instagramu Izabel s obožavateljima podijelila svoju sreću zbog novog poslovnog projekta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Napokon smo "vani" i ne mogu biti sretnija. Ideja i lifestyle prirodnih materijala te organskih sirovina koje toliko zagovaramo kroz @lunilou_official napokon je dobio nastavak u ovoj predivnoj suradnji Olivala i dm-a koji su mi omogućili kreiranje krema baš po mojim željama. Nadam se da će djevojke i žene u Hrvatskoj uživati u ovim proizvodima isto koliko sam i ja uživala u njihovom stvaranju. @dm_hrvatska #bellabyizabelkovacic #dmhrvatska 📸 @simeeskinja

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

"Napokon smo "vani" i ne mogu biti sretnija. Ideja i lifestyle prirodnih materijala te organskih sirovina koje toliko zagovaramo kroz @lunilou_official napokon je dobio nastavak u ovoj predivnoj suradnji Olivala i dm-a koji su mi omogućili kreiranje krema baš po mojim željama. Nadam se da će djevojke i žene u Hrvatskoj uživati u ovim proizvodima isto koliko sam i ja uživala u njihovom stvaranju", napisala je Izabel u svojoj objavi.

Iako Izabel živi na relaciji London - Zagreb otkrila je kako su pregovori oko lansiranja linije protekli više nego glatko zahvaljujući društvenim mrežama i suvremenoj tehnologiji. Njezin suprug, nogometaš Mateo Kovačić nije bio na predstavljanju zbog priprema s reprezentacijom. 

Ovo nije prvi poduzetnički pothvat lijepe Izabel. Od 2018. ova mlada poduzetnica ima obiteljski obrt za djecu pod nazivom "Lunilou", a ideja za taj posao sinula joj je kad je sa sestrom Ivanom tražila materijale dovoljno nježne i prirodne za dječju kožu. Njihov prvi proizvod bile su dječje mokasine. 

Za promociju svoje kolekcije kozmetike Izabel je odjenula crne poslovne hlače i bluzu s jednim otkrivenim ramenom koja joj je pristajala kao salivena. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Instagram) +2 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Dirljiva objava Cro Copa: Veliki ljubitelj životinja oprostio se od svoje dugogodišnje mezimice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene