Izabel Kovačić i Mateo Kovačić će krajem ljeta dobiti njihovo prvo dijete.

Galerija


Izabel Kovačić objavila je video koji je izazvao oduševljenje kod njezinig pratitelja na Instagramu. 

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić pozirala u pripijenoj haljini i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh, odbrojava dane do rođenja bebe Izabel Kovačić i Dina Dragija - 4 Ljepotice naših nogometaša izgledaju kao blizanke: Umirale od smijeha dok su okidale selfieje

Supruga nogometaša Matea Kovačića pohvalila se reklamom za brend dječje odjeće od organskih materijala koji je pokrenula sa svojom sestrom. "Jednostavno sjednite i uživajte kao što smo i mi. Marite o onom što nosite", napisala je Izabel pokraj videa. 

U reklami su djeca raznih uzrasta koja nose reciklirane kupaće kostime dok se igraju na plaži, a ističe se citat: "Ljubav je davati, a ne uzimati nešto zauzvrat". Dječji glas se čuje kroz cijeli video i objašnjava smisao organske odjeće. 

"Djeca su prelijepa u kostimićima. Apsolutno se slažem da je važno što djeci oblačimo. Bravo", "Predivno", "Ovo je preslatko", "Svi su tako medeni. Svaka vam čast. Predivno ste ovo napravili", komentirali su Izabelini pratitelji. Reklama je ubrzo dobila više od 19.000 lajkova. 

Inače, Mateo i Izabel bi krajem ljeta trebali dobiti svoje prvo dijete. Par nije uspio skriti sretnu vijest za sebe, no nisu ju željeli potvrditi na društvenim mrežama.