Sve joj dobro stoji!

Izabel Kovačić iznenadila promjenom frizure, svi se slažu da sad još više nalikuje svjetski poznatoj pjevačici!

Izabela Kovačić Izabela Kovačić Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabela Kovačić +0 Izabela Kovačić Galerija

Izabel Kovačić iznenadila je svoje pratitelje promjenom frizure, te dokazala da joj baš sve dobro pristaje.

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, poznata je po svojoj raskošnoj dugoj plavoj kosi.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Navikli smo je gledati uglavnom ravne, raspuštene kose ili valovite, no sada se odlučila na jednu malo drugačiju frizuru koju dosad na njoj nismo imali prilike vidjeti.

Na Instagram storiju podjelila je fotografiju iz lifta na kojoj joj se vidi očita promjena frizure. Ispod maslinaste šilterice nazire se bujna kovrčava kosa, a čini se kako je riječ o takozvanom minivalu. 

Mladu poduzetnicu često uspoređuju s pjevačicom Shakirom, a zbog ove promijene frizure sada još više liče.

''Pokušavam koristiti što manje preparata kako ne bih previše opteretila kosu, tako da jednostavan šampon, regenerator i suho ulje odrade sav potreban posao'', izjavila je Izabel jednom prilikom za Tportal.

Osim frizurom, prekrasna plavuša izaziva pažnju i svojim modnim kombinacijama pa je nedavno na događaju u Splitu plijenila poglede u elegantnoj bijeloj haljini na preklop.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene